Vacature: Voor onze groeiende praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie in Gorinchem zoeken wij een:

 

Ervaren Kinder- en jeugd basispsycholoog in de GGZ

 

voor 24 uren per week (startdatum z.s.m.)

 

 

Wie zijn wij?  
PLAN Psychologie is opgericht in 2015 en is een kleinschalige praktijk voor kinderen en jongeren. We bieden brede diagnostiek en diverse behandelingen binnen de basis GGZ en we werken nauw samen met verschillende verwijzers, scholen, andere zorgaanbieders en gemeenten. We hechten waarde aan laagdrempelige en kwalitatief goede zorg, waarbij het prettige contact en de transparante communicatie met de client altijd voorop staan.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een enthousiaste, positief ingestelde collega met minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling in de jeugdhulp/GGZ. Je bent in het bezit van een afgeronde WO-opleiding Psychologie (en Diagnostiek Aantekening bij het NIP) en je bent SKJ-geregistreerd.
Jij kunt als ervaren psycholoog veel taken zelfstandig uitvoeren in de basis-GGZ voor kinderen en jongeren, zowel op het vlak van diagnostiek als behandeling. Je vindt samenwerken met collega’s van meerwaarde in je werk en je bent bereid om met elkaar de schouders eronder te zetten om binnen een klein, prettig team, kwalitatief de juiste hulp te bieden aan kinderen, jongeren en hun ouders. We vinden het belangrijk dat je initiatiefrijk bent en nauwkeurig en planmatig kunt werken. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je goed reflecteren op je psychologisch handelen. We verwachten tevens dat je in het bezit bent van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.

Wij bieden:
- PLAN Psychologie biedt een dynamische omgeving, de praktijk is jong en volop in ontwikkeling.
- Een fijne werkplek in een nieuw zorgcentrum met mooie behandelruimtes.
- Een enthousiast en bevlogen team van collega’s.
- Een contract voor een jaar dat bij goed functioneren naar onbepaalde tijd kan worden omgezet.
- Een salaris conform CAO GGZ, gebaseerd op functie, kennis en werkervaring.
- 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
- Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn waarbij PLAN Psychologie 50% bijdraagt aan je pensioenopbouw.
- Reiskostenvergoeding conform CAO GGZ.

Wil je reageren?
Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan een motivatie en c.v. naar Pleun Huijbregts en Annemiek de Wit, eigenaren van PLAN Psychologie, via info@planpsychologie.nl. We zien jouw reactie graag tegemoet.
Voor meer informatie:
www.planpsychologie.nl.