Over PLAN Psychologie        Team           Locatie        Werkwijze

 

Het team van PLAN Psychologie bestaat uit:

 

Mijn naam is Annemiek de Wit - ter Wal.

In 2002 ben ik afgestudeerd als neuropsycholoog en heb mij daarna verder gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychologie.

In de afgelopen jaren heb ik onderzoek en behandeling gedaan bij veel verschillende kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen.

Ik help graag kinderen en jongeren bij wie de ontwikkeling niet vanzelf verloopt. Ik vind het belangrijk om het kind of de jongere enerzijds te “horen” in zijn zorgen en problemen en anderzijds samen hun talenten en krachten weer te ontdekken en in te zetten. Ik vind een open en transparante communicatie met het kind en de ouders belangrijk. Ik heb een positieve, energieke instelling en denk in oplossingen, wat veel kinderen, jongeren en ouders aanspreekt.


Functie: praktijkhouder, registerpsycholoog NIP/Kinder- en Jeugd en EMDR-therapeut
Registraties / lidmaatschappen:

Registratie NIP K&J (Ned. Instituut van Psychologen): 00133038

Persoonlijke AGB-code: 94101080

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd: 130001170

 

Mijn naam is Pleun Huijbregts.

Ik ben in 2009 afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit van Tilburg. In 2015 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond.

In de afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen en heb ik me gespecialiseerd in neuropsychologie.

Ik heb veel plezier in het werken met kinderen en jongeren van verschillende leeftijden, ieder met hun eigen verhaal, geschiedenis, interesses, kwaliteiten en vragen. Ik vind het een uitdaging om samen met de cliënt te ontdekken hoe dingen met elkaar samenhangen. Het samenwerken met de ouders en andere betrokkenen vind ik belangrijk. Ik houd van een open en eerlijke communicatie.

Functie: praktijkhouder, GZ-psycholoog Kind en Jeugd en
EMDR-therapeut

Registraties / lidmaatschappen:

BIG-registratie nummer: 29920444325

Persoonlijke AGB-code: 94101079

NIP (Ned. Instituut van Psychologen)

NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie)

 

 


Ik ben Inge Schepers en ik ben als GZ-psycholoog en EMDR-therapeut verbonden aan PLAN. Hulpverlenen is mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan ben ik bezig met anderen helpen; vrijwilligers werk, iets maken voor een ander, ik stond vooraan. En nu heb ik van helpen mijn beroep van kunnen maken.

Onderzoek kan een belangrijk deel zijn van de hulp. Zo komen we er achter hoe het komt dat jij last hebt van bepaalde problemen of vervelende emoties. Als we dat begrijpen, weten we ook hoe jij je beter kunt voelen. In mijn behandelingen kijk ik naar mogelijkheden en kwaliteiten. Ik steek graag creatief in en denk out of the box. Therapie is hard werken, samen - werken. Ik ben er voor je, we doen het samen. Het belangrijkste vind ik dat jullie - ouders, kinderen en jongeren - je gehoord en gezien voelen.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik hou van dieren en natuur, wat terug te zien is in ons grote aantal huisdieren. Ik trek er veel op uit met onze hond Balou. Ook dans ik graag en ben ik veel creatief bezig met tekenen en het maken van kleding en sieraden.

 
Functie: GZ-psycholoog en EMDR-therapeut

Registraties / lidmaatschappen:

KvK: Kinderpsychologie Inge Schepers; KvK nummer 73873411

Persoonlijke AGB-code: 94-100619

BIG-registratie nummer: 79923767325

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP): Kinder- en jeugdpsycholoog NIP

Klachtenregeling via P3NL: www.p3nl.nl/klachtenregeling/cliënten

 

Mijn naam is Britt Herrewijn. In 2021 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog na het afronden van mijn master Clinical Psychology aan de Universiteit van Utrecht. Na een succesvolle stage bij PLAN Psychologie ben ik gedreven om mijn passie voor kind- en jeugd en mijn positieve- en open houding met anderen te delen.

Ik vind het belangrijk om kinderen die vast lopen in hun ontwikkeling, te helpen en ondersteunen. Op deze manier hoop ik bij te dragen aan het ontwikkelen en ontdekken van ieders eigen talenten, zodat iedereen zijn of haar talenten op een mooie en fijne manier kan inzetten. Ik hecht veel waarde aan een eerlijke en transparante communicatie, waarin ieder zichzelf kan zijn.

 

Functie: psycholoog